logo


Clienti:

Oferim posibilitatea tuturor clientilor nostri de a face o cerere de oferta, in momentul care acestia sunt hotarati sa achizitioneze unul dintre serviciile/produsele puse la dispozitie prin intermediul siteului nostru. In cel mai scurt timp posibil ofertele vor veni in mod direct pe contul dumneavoastra de client, oferte ce vor fi personalizate in functie de datele transmise de dumneavoastra in cerere.

NU AVETI OBLIGATIA DE A ACHIZITIONA unul dintre pachetele propuse de partenerii nostri. Acestea sunt pur informative si veti achizitiona pachetul dorit direct de la partener.

Pentru persoanele care cer oferte, acest serviciu este GRATUIT!

Ne rezervam dreptul de a respinge cererile care nu indeplinesc conditiile minime.

Parteneri:

Partenerilor nostri le oferim accesul direct la cererea formulata de utiliztorii siteului nostru. Acesti utilizatori pot deveni clienti ai companiei dumneavoastra , tinand cont ca un client ce face o cerere de oferta este un client hotarat. Diferenta o veti face dumneavoastra prin serviciile oferite si nu in ultimul rand prin pretul corect ofertat clientului.

Din aceasta cauza, dorim ca ofertele pe care le veti transmite sa respecte conditiile minime si maxime impuse de client, si sa nu aiba costuri ascunse. Ofertele care vor fi raportate ca avand costuri ascunse vor fi sterse, iar partenerilor care apeleaza la asemenea oferte li se va restrictiona accesul in sistem.

Veti constata ca platforma noastra este un instrument de promovare online eficient si ieftin, punandu-va la dispozitie diferite pachete, in functie de nevoile si disponibilitatea dumneavoastra, astfel incat sa maximizati profitul.

 

Cu increderea ca parteneriatul dintre noi va fi unul indelungat si profitabil de ambele parti, va invitam sa va alaturati comunitatii noastra, cat mai curand, pentru a profita de timpul dumneavoastra.

Inregistrare!