logo


Suntem o echipa tanara, dinamica, eficienta si performanta, in plina ascensiune, cu rezultate bune si foarte bune in domeniul in care activam. Ne plac provocarile profesionale si nu ne dam inapoi din fata niciunui proiect, indiferent de cat de greu ar parea la prima vedere.

Capabili de performante, orice proiect nou il percepem ca o provocare, ca pe un pas inainte in calea afirmarii noastre profesionale, constienti fiind ca am mai facut un pas inainte ca echipa si ca un client multumimt va fi ramane si un colaborator pe termen indelungat.

Telul nostru este de a face fata oricarei provocari venite din partea clientilor si colaboratorilor nostri, astfel incat rezutatul final al muncii noastre sa fie realizarea cu succes si in bune conditii ai tuturor cererilor venite din partea acestora.

In acelasi timp cautam noi oportunitati de dezvoltare, noi nise, noi proiecte, prin care sa realizam legaturi conexiuni intre terti.

Astfel a aparut acest site, din dorinta de a pune in legatura consumatorul final alaturi de prestatorul de servicii care avantajeaza cel mai mult. Ideea acestui proiect vine din lipsa noastra de timp liber, timp care este din ce in ce mai putin si pe care incepem sa-l apreciem din ce in ce mai mult, impreuna cu nevoia noastra de a gasi produse care sa ne avantajeze (cu raport bun calitate pret).

Suntem intr-o continua cautare de oferte si oportunitati.

De cele mai multe ori uitam ca timpul alocat acestei cautari, face in final ca produsele sau serviciile pentru care am cautat cel mai mic pret sa fie mai scumpe decat „pretul de raft”. asta pentru ca de cele mai multe ori cautarea unui pret cat mai mai mic se face in ore, si nu de putein ori in zile. Asadar timpul care trebuia sa-l petrecem pentru noi, de fapt l-am pierdut.

Sa luam de exemplu planificarea unei calatorii:

caz 1: puteti sa pierdeti cateva ore in fata calculatorului, navigand si facand diverse calcule si comparatii online.

caz 2: puteti pierde cateva zile mergand dupa programul de lucru la 2-3 agentii de turism pentru a face acelasi lucru.

DE ACUM EXISTA SI…

caz 3: In numai 5 minute, datorita acestei platforme, toata cautarea ia sfarsit. Iti alegi singur destinatia, bugetul, durata si ce mai vrei tu. Restul vine la tine, astfel incat timpul tau va fi doar al tau, fara a mai aea aceasta grija, si doar asteptand vacanta mult dorita.

In acest fel veti fi si eficienti si fericiti.

Cere acum o oferta, pentru a intelege cum functioneaza sistemul.